top of page

za 06 apr

|

Zwevegem

Wildplukken

Michel neemt ons mee in de wondere wereld van het wildplukken. Waar mogen we plukken? Wat mogen we plukken? Wat is lekker en waar blijven we beter af. We koken samen op een vuurtje en smullen van een heerlijke, voedzame maaltijd. Max. 10 deelnemers, wees er dus snel bij!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wildplukken
Wildplukken

Tijd en locatie

06 apr 2024, 10:00 – 13:00

Zwevegem, Gaversstraat 15, 8550 Zwevegem, België

Gasten

Over het evenement

🍃 WORKSHOP WILDPLUKKEN 🍃

🌿 Ontdek de magie van de natuur met onze onvergetelijke wildpluk workshop,  geleid door de enthousiaste Michel Gonzaga! 🌿

Op zaterdag 4 mei 2024, van 10u tot 13u, nodigen we alle nieuwsgierige mensen uit om deel te nemen aan een uniek avontuur in de wereld van wildplukken. Michel Gonzaga, een ware krak in haar  vak, neemt de deelnemers mee op een reis vol ontdekkingen, waarbij ze leren hoe ze de overvloedige schatten van Moeder Natuur kunnen benutten.

🍃 Wat staat je te wachten?

 • Zelf plukken, zelf maken: Samen met Michel leren de deelnemers de kunst van het wildplukken. Ze ontdekken welke planten eetbaar zijn en hoe ze deze kunnen gebruiken om heerlijke gerechten te maken. Ze zullen versteld staan van wat de natuur te bieden heeft!
 • Plantenkracht voor gezondheid: Michel onthult geheimen van wilde planten en kruiden. De deelnemers zullen leren hoe ze alledaagse kleine kwaaltjes kunnen aanpakken met behulp van de natuurlijke kracht om hen heen/

Met andere woorden: een boeiende workshop over wat de natuur ons te bieden heeft met veel tips en tricks!

🌱 Wanneer? 4 mei 2024, van 10u tot 13u

🌸 Waar? Pluktuin Bes in Zwevegem (Gaversstraat 15) Let op! Gaversstraat met 2 keer "S"! Anders zit je in Sint-Deniijs.

🌿 Prijs? 65 euro/pp. Inclusief water en een heerlijke, voedzame maaltijd.

Deze workshop is niet alleen educatief, maar ook een geweldige kans voor de deelnemers  om een diepere verbinding met de natuur te ontwikkelen. Laat je  kennismaken met een wereld vol smaken, kleuren, geuren en gezonde geheimen!

Wacht niet te lang, want er zijn slechts 10 plekken beschikbaar! 🌿🌼 Voor meer informatie en inschrijving: www.buiten-kans.com.

We kijken ernaar uit om samen met jou en Michel Gonzaga een onvergetelijke workshop vol natuurlijke ontdekkingen te beleven!

Heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar Fien op 0474/352296 of geef een seintje via de chat op onze website. 

Tickets

 • Wildplukken

  We leren wildplukken onder begeleiding van Michel Gonzaga!

  € 65,00
  +€ 1,63 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page