top of page

za 08 jun

|

Zwevegem

Culinaire kruidenwandeling met Michel Gonzaga

Tijdens deze culinaire kruidenwandeling leer je hoe je wilde eetbare planten kan herkennen, veilig plukken, foerageren en bereiden. Michel Gonzaga van Growing a Meal neemt je mee door pluktuin Bes en omgeving om de onverwachte voedselbronnen te ontdekken.

Culinaire kruidenwandeling met Michel Gonzaga
Culinaire kruidenwandeling met Michel Gonzaga

Tijd en locatie

08 jun 2024, 10:00 – 13:00

Zwevegem, Gaversstraat 15, 8550 Zwevegem, België

Over het evenement

🌿Het is lente en tijdens deze culinaire kruidenwandeling leer je hoe je wilde eetbare planten kan herkennen, veilig plukken, foerageren en bereiden. Michel Gonzaga van Growing a Meal neemt je mee door pluktuin Bes en omgeving om de onverwachte voedselbronnen te ontdekken. Na de wandeling volgt een kooksessie en genieten we samen van een heerlijk maaltijd.

🍃 Wat staat je te wachten?

 • Zelf plukken, zelf maken: Samen met Michel leren de deelnemers de kunst van het wildplukken. Ze ontdekken welke planten eetbaar zijn en hoe ze deze kunnen gebruiken om heerlijke gerechten te maken. Ze zullen versteld staan van wat de natuur te bieden heeft!
 • Plantenkracht voor gezondheid: Michel onthult geheimen van wilde planten en kruiden. De deelnemers zullen leren hoe ze alledaagse kleine kwaaltjes kunnen aanpakken met behulp van de natuurlijke kracht om hen heen

Kortom: een boeiende kruidenwandeling over wat de natuur ons te bieden heeft met veel tips en tricks!

🌱 Wanneer? 8 juni 2024, van 10u tot 13u

🌸 Waar? Pluktuin Bes in Zwevegem (Gaversstraat 15)

🌿 Prijs? 25 euro voor kinderen van 10 jaar tot 18 jaar, 55 euro voor volwassenen (Inclusief gezonde drankjes en een heerlijke, voedzame maaltijd.)

Deze workshop is niet alleen educatief, maar ook een geweldige kans voor alle natuurliefhebbers om een diepere verbinding met de natuur te ontwikkelen. Laat je kennismaken met een wereld vol smaken, kleuren, geuren en gezonde geheimen!

Wacht niet te lang, want er zijn slechts 12 plekken beschikbaar! 🌿🌼

We kijken ernaar uit om samen met jou en Michel Gonzaga een onvergetelijke workshop vol natuurlijke ontdekkingen te beleven!

Tot dan?

Tickets

 • Culinaire kruidenwandeling

  Verkoop eindigt op: 07 jun, 21:11

  Opgelet: GPS instellen op Gaversstraat 15 in Zwevegem, met 2x "S", anders kom je uit in Sint-Denijs.

  Van € 25,00 tot € 55,00
  • € 25,00
   +€ 0,63 servicekosten
  • € 55,00
   +€ 1,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page